Trieu pàgina

Amb l’arribada de la tardor, Girona es transforma en un espectacle de colors càlids i paisatges pintorescs. És la temporada perfecta per explorar els seus encants medievals, pobles de muntanya, viure la pau de la mar en pau i sense aglomeracions,  de gaudir de la gastronomia local i perdre’s pels seus carrers empedrats.

Però, on allotjar-se per viure una experiència única? Hem seleccionat diferents allotjaments d’arreu de les comarques Gironines perquè la teva estada aquesta tardor sigui inoblidable. T’oferim opcions per a tots els gustos i pressupostos!

Prepara’t per descobrir els allotjaments ideals que faran de la teva estada una experiència màgica i plena de confort. Cases rurals, apartaments rurals, fondes, càmpings i hotels. Gaudeix d’una estació màgica en una de les zones més boniques de Catalunya!

📸 Casa Rural Can Palau d’Agullana, Alt Empordà.

Mas Torrencito. Casa Rural al Pla de L’Estany

Mas Torrencito és una encantadora casa rural a Parets d’Empordà, Girona, ideal per gaudir d’una escapada amb la teva mascota. Aquest allotjament ofereix habitacions acollidores amb bany privat, algunes amb terrassa o jardí, perquè pugueu descansar en un entorn tranquil. Pensant en el teu pelut amic, totes les habitacions estan equipades amb menjadors i abeuradors, assegurant una estada còmoda per a tots.

A Mas Torrencito, trobaràs serveis complets com Wifi gratuït, aparcament, piscina exterior, servei de bicicletes i informació sobre rutes per fer amb la teva mascota. Situat en un entorn natural idíl·lic, és perfecte per relaxar-se i gaudir de la natura. A la zona hi ha nombroses rutes de senderisme i cicloturisme, així com platges i pobles encantadors per descobrir.

Si vols viure una experiència inoblidable amb la teva mascota aquesta tardor, no dubtis a reservar la teva estada a Mas Torrencito. Gaudeix de la tranquil·litat i bellesa de l’Empordà amb el teu millor company al costat.

Casa Etxalde. Allotjament Rural al Ripollès

Casa Etxalde és un encantador allotjament rural situat a la idíl·lica Vall de Rocabruna. Aquesta casa ofereix una escapada perfecta per a la tardor, envoltada de prats i boscos de roures, faigs, freixes i castanyers.

La finca compta amb dos fantàstics jardins: un al mateix nivell que la casa, equipat amb cadires, taules, barbacoa i una font amb peixos, ideal per relaxar-se sota l’ombra dels salzes.

L’altre jardí, a un nivell inferior, té una piscina per refrescar-se a l’estiu i un llac amb oques i ànecs, que encantarà tant a petits com a grans.

L’allotjament disposa de 7 estances: 2 apartaments estudi, 1 habitació triple, 3 habitacions dobles i 1 estudi familiar amb terrassa, totes amb les comoditats necessàries per una estada confortable.

Casa Etxalde és la destinació ideal per desconnectar aquesta tardor. Consulta la seva web per obtenir descomptes entre setmana!

La Fustana. Allotjament Rural sostenible a La Garrotxa

La Fustana és una casa de nova construcció amb un disseny avantguardista i sostenible, situada a Maià de Montcal, a només 4 km de Besalú. Construïda íntegrament amb fusta de boscos de tala controlada i materials reciclats, ofereix una estada confortable i respectuosa amb el medi ambient.

L’allotjament disposa de tres habitacions totalment equipades:

  • Habitació Pi, amb capacitat per a 2 persones.
  • Habitació Om, amb capacitat per a 2 persones.
  • Habitació Faig, amb capacitat per a 4 persones i possibilitat d’afegir un llit supletori.

Cada habitació té bany privat i sortida directa a l’exterior. La casa està distribuïda en una sola planta, ideal per a una estada accessible i còmoda per a tothom. També disposa de sala d’estar, biblioteca, terrassa exterior i una mostra d’eines de fusteria. Si ho desitgeu La Fustana ofereix esmorzar inclòs, i l’opció de sopar a part, creant una experiència única en un entorn incomparable.

Can Puntí. Allotjaments Rurals al Ripollès

L’Allotjament Rural Can Puntí, situat a Vallfogona de Ripollès, a només 77 km de Girona, és el lloc perfecte per desconnectar i gaudir de la natura.

Ideal per activitats com el tenis, futbol, ciclisme i senderisme, aquest encantador allotjament ofereix apartaments equipats amb cuina completa, bany, dos dormitoris, calefacció amb biomassa i televisió de 40 polzades. A més, inclouen totes les comoditats com draps, sabó, sal, oli i vinagre.

Can Puntí compta amb una preciosa zona enjardinada i una barbacoa amb espectaculars vistes a la muntanya.

A 90 minuts de l’estació d’esquí La Molina i a dues hores de la platja de Roses, és una base ideal per explorar el Ripollès i més enllà. 

Si busques una estada relaxant i plena d’activitats aquesta tardor, Can Puntí és la teva millor opció al Ripollès.

Gaudeix de la natura i desconnecta en un entorn immillorable!

Càmping Riudarenes i Casa Nova. Càmping i Allotjament a La Selva

Descobreix el Càmping Riudarenes, l’allotjament ideal per aquesta tardor si busques natura, tranquil·litat i un tracte familiar únic. Situat en una zona forestal i a prop d’una petita riera, aquest càmping és perfecte per gaudir de la fauna i flora. 

El càmping ofereix una gran varietat d’activitats per a tota la família. Els més petits gaudiran de la granja amb oques, gallines, ànecs i cabres. També compta amb una piscina, barbacoes i un gran local social amb bar. A més de les activitats, el Càmping Riudarenes disposa d’amples parcel·les amb ombra per a caravanes, autocaravanes i tendes.

Si busques més confort, opta per la Casa Nova, situada al costat del càmping, amb totes les comoditats necessàries per una estada perfecta.

Gaudeix del Càmping Riudarenes, o bé de la Casa Nova, aquesta tardor i viu una experiència única enmig de la natura!

Can Palau. Masia a L’Alt Empordà

Can Palau, una masia del segle XVII totalment reformada amb mobiliari rústic, ofereix un allotjament encantador per aquesta tardor a Girona. Situada al peu de les Alberes, aquesta casa rural està envoltada de suredes, oliveres i vinyes.

Amb capacitat per a grups de fins a vuit persones, Can Palau disposa de quatre habitacions dobles i tres banys, cuina amb llar de foc, menjador, sala d’estar i una terrassa amb vistes espectaculars. El jardí de més de 500 metres quadrats inclou una piscina d’aigua salada, jocs exteriors i una barbacoa. La casa, llogada en exclusiva a un sol grup, admet fins a tres animals de companyia.

Als voltants de la casa, exploreu activitats com tast de vins als cellers locals o visites al Castell de Requesens o El Portús.

Can Palau és l’elecció perfecta per a famílies, grups d’amics i parelles que busquen una escapada rural inoblidable a l’Empordà. Contacteu ara i feu la vostra reserva per viure una experiència única!

Cal Pedrals. Casa Rural a la Cerdanya

Cal Pedrals, una encantadora casa rural situada al cor del pintoresc poble d’Urús, a La Cerdanya, t’ofereix una estada confortable en un entorn de muntanya immillorable.

L’allotjament consta de dues cases independents amb capacitat per a 6-8 persones cadascuna.

A més de disposar de cuina completament equipada, sala d’estar amb llar de foc, i wifi gratuït, podràs gaudir de zones exteriors com el jardí i la barbacoa.

L’ubicació privilegiada d’Urús et permetrà accedir fàcilment a les activitats a l’aire lliure més variades: senderisme, ciclisme de muntanya, escalada, esquí a les pistes properes, i molt més. A més, podràs explorar la rica gastronomia local amb rutes culinàries que et faran descobrir els sabors autèntics del Pirineu.

Visita la web, reserva ara a Cal Pedrals per a una tardor inoblidable a La Cerdanya, i descobreix tot el que aquest meravellós racó dels Pirineus té per oferir!

Hotel Tamariu. Hotel al Baix Empordà

Situat al passeig marítim de Tamariu, l’Hotel Tamariu és el punt de partida ideal per explorar la bellesa de la Costa Brava.

Aquest hotel ofereix un ambient tranquil i familiar, amb un tracte personalitzat que et farà sentir com a casa. 

L’Hotel Tamariu compta amb 17 habitacions equipades amb bany complet, aire condicionat, televisió i wifi gratuït. Pots escollir entre habitacions dobles normals, amb vistes al mar, amb terrassa o individuals.

També ofereix 4 apartaments en un annex de l’hotel, perfectes per a estades en família o per a una experiència més independent. 

A més, l’allotjament ofereix una gran varietat d’activitats, com caiac, submarinisme i altres esports aquàtics, perquè aprofitis al màxim la teva estada.

Visita la seva web i reserva ara per gaudir d’una tardor inoblidable a la Costa Brava!

Hotel Palau de Girona. Hotel al Gironès

L’Hotel Palau de Girona és un hotel de 4 estrelles situat a Sant Julià de Ramis, a pocs minuts del centre de Girona.

Amb 18 habitacions, incloent dobles, triples, quàdruples i suites, aquest establiment ofereix una experiència de confort i estil. Totes les habitacions estan decorades amb un toc minimalista i equipades amb aire condicionat, calefacció, minibar, TV, WiFi i bany privat amb articles de tocador gratuïts.

Els clients poden gaudir del Restaurant Can Blanco, un espai on la cuina tradicional catalana es fusiona amb tocs moderns i s’ofereix un servei de cuina en viu. El restaurant permet als comensals veure de primera mà com els xefs preparen cada plat a la graella, afegint un component únic a l’experiència gastronòmica.

Amb una ubicació privilegiada i vistes panoràmiques, l’Hotel Palau de Girona és l’elecció ideal per gaudir d’una estada tranquil·la i de qualitat a la província gironina.

Fonda Ca La Paula. Fonda a La Garrotxa

Situada a Castellfollit de la Roca, un poble emblemàtic conegut pel seu penya-segat de més de 50 metres d’altitud, la Fonda Ca La Paula ofereix una experiència única en un entorn espectacular.

La Fonda compta amb 12 habitacions confortables, equipades amb connexió wifi, TV, bany privat, assecador de cabell, calefacció i aire condicionat. També ofereix pàrquing gratuït per als clients, garantint una estada còmoda i sense preocupacions.

El restaurant de la Fonda Ca La Paula és un altre punt destacat, amb una oferta de cuina de mercat típica de la zona elaborada amb productes de proximitat. Ofereixen esmorzars, dinars i sopars, amb un menú diari que destaca per la varietat i la qualitat dels seus plats.

No esperis més per descobrir la tranquil·litat i el encant de la Fonda Ca La Paula, el lloc ideal per gaudir de la tardor a la Garrotxa. Reserva ara la teva estada!

Ús de cookies

A Festes Catalunya fem servir cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari possible. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies segons la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies